SMOKING SALMON – A JOB FOR THE PROFESSIONALS

To make this delicacy, we take the finest Scottish salmon, fillet it and put it in our secret marinade of 13 herbs for 24 hours. Next, we gently heat the smoker using spruce and beech wood, hang the marinated fillets inside and check the temperature at regular intervals for a period of 12 hours. Try as you might, you can’t make top-quality smoked salmon without appreciating and trusting in the quality of every part of this king among fish.

BOOK

Book now to get our best-price guarantee or make a non-binding enquiry.

Book    Enquiry

DIREKT BUCHEN UND PROFITIEREN!
Buchen Sie über unsere eigene Online-Buchungsplattform, per Telefon oder Email und profitieren Sie von attraktiven Inklusivleistungen zum gleichen Preis.

Folgende Leistungen sind bei einer direkten Buchung inklusive:
• Reichhaltiges Frühstücksbuffet
Mit frischen Brötchen vom lokalen Bäcker, Käse und Joghurt von der Sennerei Maran, hausgemachte Konfitüren, frisch zubereitete Eierspeisen und vieles mehr.
• Willkommensgetränk
• Kurtaxen